Overlijden van je kind

bij overlijden

Overlijden van je kind

Niets is zo tegennatuurlijk als het moeten loslaten van je kind, hoe groot of klein dit kind ook is. Je wilt het zo graag vasthouden. Soms is er een tijd van hopen en vrezen aan vooraf gegaan, soms overvalt het je. Altijd is er het grote verdriet. Het slaat een groot gat en die gapende leegte voel je in je hele wezen. Wat nu?

In deze heftige tijd komt er veel op jullie af. Er moeten een heleboel keuzes gemaakt worden bij het regelen van de uitvaart van jullie kind. Je kunt nadenken over de verzorging. Waar is jullie kind die laatste dagen? Wat doen de broertjes en zusjes, opa’s en oma’s wanneer deze aanwezig zijn? Kiezen jullie voor een kist of een mand om jullie zoon of dochter in te leggen. Begraven of cremeren? Hoe willen jullie het afscheid vormgeven.

Wij kunnen hierbij helpen en vertellen wat er mogelijk is. Wij nemen graag zorg uit handen als dit even nodig is. Wij vinden persoonlijke betrokkenheid en nabijheid van de ouders heel erg belangrijk. Waar mogelijk zullen wij jullie hierin stimuleren.

Reacties

Wij sturen u graag het Wensenboekje.

Met behulp van dit boekje kunt u nadenken over wat u wilt. Wat zijn uw wensen voor uw eigen uitvaart? Dat kan een rustig gevoel geven. Wij sturen het heel graag naar u toe per post.