Rooshert Reviews

Wij zijn trots op ons werk

Hieronder enkele fragmenten uit brieven of mails van families waarvoor wij gewerkt hebben.
Dit zeggen zij over ons en onze manier van werken voor en met hen.
Als u ook iets over ons wilt vertellen dan horen wij dat graag.
Beste Anne Margriet, het was een prachtige uitvaart. Ik ben er nog steeds van onder de indruk. Wat hebben jullie dat prachtig verzorgd. En wat ben je voor mij een geweldige steun geweest. .

Marianne
Lieve dames, wij zijn zeer tevreden over de wijze waarop de dag is verlopen. Jullie hebben ons een hoop werk uit handen genomen en dat was heel fijn voor ons. De beeld- en geluidskwaliteit van de livestream was fantastisch. De kijkers hadden het gevoel dat ze aanwezig waren bij het afscheid.

Astrid N.
Ik ben erg blij Annemarie gevonden te hebben. Ze is professioneel en betrokken, denkt mee en geeft advies als gevraagd. Een plezierig persoon om mee samen te werken met een goed gevoel voor de juiste sfeer en oog voor detail. Dankzij haar fijne begeleiding kijken we terug op een mooie uitvaart.

Japke
Dankjezeer, Annemarie, voor de prachtige en ingetogen manier waarop je ons door deze dagen hebt geloodst. Alles ging zoals het paste bij Jet mijn moeder, en geen moment heb ik dinsdag het gevoel gehad van gene of kromme tenen, alles was sober verdriet en verbondenheid met elkaar. Een warme herinnering die nog even pijn zal blijven doen. hartelijke groet, .

Rudolf
Jullie wisten de juiste toon te treffen in de voorbereiding. Anne Margriet had mij behoorlijk door in de dagen voor de begrafenis en wist op de dag zelf goed in te schatten wat voor gezelschap ze voor zich had.

Margriet
Jullie hebben de afscheidsbijeenkomst op precies de waardige en rustige manier begeleid die mijn tante gewenst zou hebben. En de adviezen voor de bloemen waren een schot in de roos.

Anneloes
Veel dank Annemarie. Wij kijken met een goed gevoel terug op de liefdevolle uitvaart. Ik vind het het fantastisch hoe je ons ondersteunt hebt in dit proces en jij bent een wezenlijk onderdeel in hoe bijzonder dit afscheid is geworden

Rein
Ik wil Anne Margriet langs deze weg bedanken voor de persoonlijk wijze waarop zij de begrafenis van mijn vader begeleid heeft. We hadden behoefte aan een intiem, informeel afscheid in een sfeer welke bij het levensmotto van mijn vader paste. Anne Margriet heeft dit prima aangevoeld en al onze wensen vormgegeven, precies zoals we dat voor ogen hadden. Het resultaat was een eerlijk en oprecht afscheid, van ons en door ons. Nogmaals dank hiervoor.

Lia de Vries
Lieve Anne Margriet,
Wat was ik blij met jullie en wat ben ik jullie dankbaar. Tot een andere keer, alhoewel het nooit meer zo goed zal zijn als gister; het was perfect.

Liefs Dorith
Nogmaals hartelijk dank voor je betrokkenheid en empathie die je toonde voor, tijdens en na de uitvaart! Als geliefde van Syl zal ik dit nooit vergeten. Liefs, ook van Kayla, Sunny en Lola .

Bernie
Na het overlijden van onze Jonne waren jullie dagenlang samen met ons. Jullie hebben ons zo lief begeleid in die hele week van al dat verdriet. Als we het even niet meer wisten dan waren jullie er met raad en daad. Dat we zoveel zelf hebben mogen en kunnen doen was heel belangrijk.

Jim en Leontine
Beste Annemarie,
Het was bijzonder om jou als begeleidster bij de uitvaart te hebben. Na een aantal dagen voelde je gewoon als een deel van de familie. Je hebt het geweldig gedaan en we kijken nog steeds heel goed op het afscheid terug.

Alle goeds, Joris
Wat was het fijn om de afgelopen periode rondom het overlijden van Hetty samen met jou door te maken. Heel hartelijk dank voor je zorgzaamheid, je integere aanwezigheid en het soepel laten verlopen van alles wat moest gebeuren.

Joan
Wij zijn als gezin heel erg blij geweest (en nog) met jouw professionele en ook zo sympathieke en empathische manier van begeleiden. Ik hoop dat ik jou voorlopig niet hoef aan te bevelen bij vrienden hier in Amsterdam, maar doet het zich toch voor, dan zal ik dat van harte doen.

Sjoerd
We willen jullie graag zeggen dat we buitengewoon waarderen hoe jullie de uitvaart van onze Ingeborg hebben begeleid. Jullie waren aanwezig en toch ook weer niet. Dat gaf een heel veilig gevoel.

Chris en Nellie
Ha Anne Margriet,
Dankjewel voor je liefdevolle werk en aandacht de afgelopen tijd ik heb me echt gesteund gevoeld en volgens mij hebben we daardoor mijn vader een heel waardig en waardevol afscheid gegeven. 🙏🏻

Liefs Hannah
Jullie zijn topwijven. Wat een redders in nood, Zonder jullie hulp had ik het niet gebolwerkt. Echt, klinkt overdreven maar zo is het wel.

Carla
Hi Annemarie, Bedankt voor je fijne begeleiding. Het voelde alsof we zelf de regie hadden maar jij ons ondersteunde en bij de hand nam waar nodig, fijn!

Nadine

Wij sturen u graag het Wensenboekje.

Met behulp van dit boekje kunt u nadenken over wat u wilt. Wat zijn uw wensen voor uw eigen uitvaart? Dat kan een rustig gevoel geven. Wij sturen het heel graag naar u toe per post.