Wat kost een uitvaart

kosten

Wat kost een uitvaart?

Rooshert levert uitvaarten op maat. De kosten van een uitvaart zijn van veel factoren afhankelijk, maar u moet denken aan een totaalbedrag ergens tussen de  € 7.000 en € 12.000. Het eindbedrag kan hoger uitvallen maar ook lager. De uitvaart wordt afgestemd op uw wensen en budget. 

Rooshert is een onafhankelijk kleinschalig uitvaartbedrijf. Wij vinden keuzevrijheid belangrijk en zullen altijd stimuleren dat u op uw eigen manier kiest voor wat bij u past. Voor ons werk (de uitvaartbegeleiding) vragen wij een basistarief van rond de € 2300. Uitvaarten zijn er in alle soorten en maten: van heel klein en sober tot groots en uitbundig en alles daartussen in. In sommige situaties komen wij hoger uit dan € 2300 en in andere situaties komen wij lager uit. Wij leveren maatwerk. Op basis van uw wensen maken wij een kostenindicatie die wij met u bespreken.

 

Budget uitvaart in Amsterdam

Een sobere uitvaart. Rooshert kan ook een hele kleine uitvaart voor u verzorgen. Een uitvaart waarbij gedaan wordt wat minimaal nodig is. Wij vertellen u hier graag meer over indien gewenst.

Uitvaartwensen bespreken

Dit kan natuurlijk ook een voorgesprek zijn waarbij u met ons uw uitvaartwensen bespreekt. Dit kan ook als het einde nog niet naderend is. Maar omdat het u een gerust gevoel geeft om dit al eens overdacht en besproken te hebben.

Wat gaat mijn uitvaart kosten?

Wat voor uitvaart u ook wenst, wij inventariseren samen met u uw wensen en de kosten om het afscheid en de uitvaart vorm te geven. Wij geven u een voorlopige kostenindicatie aan de hand van ons eerste gesprek en wij zullen de kostenindicatie bijstellen tijdens de begeleiding als dat nodig is.

Uitvaartverzekering

Van mensen met een uitvaartverzekering krijgen wij regelmatig de vraag of wij ook hun uitvaart mogen regelen. En het antwoord is: “Ja, dat mag”. U bent helemaal vrij om de uitvaartondernemer te kiezen die u wenst. Naar aanleiding van uw polis informeren wij u over de vergoeding. Wij werken samen met alle uitvaartverzekeraars dus ongeacht waar u verzekerd bent kunt ons benaderen om uw uitvaart te regelen. 

Reacties

Wij sturen u graag het Wensenboekje.

Met behulp van dit boekje kunt u nadenken over wat u wilt. Wat zijn uw wensen voor uw eigen uitvaart? Dat kan een rustig gevoel geven. Wij sturen het heel graag naar u toe per post.