Rooshert, rust & ruimte

Hier staan wij voor:

  1. Wij begeleiden een uitvaart/afscheid naar de wens en in de geest van de overledene en nabestaanden.
  2. Wij geven u onze exclusieve aandacht. U heeft te maken met één, maximaal twee uitvaartbegeleidsters.
  3. Wij geven u de tijd die nodig is om weloverwogen keuzes te maken. Wij begeleiden en adviseren u  en bespreken met u wat u zelf wilt doen en wat wij voor u zullen doen.
  4. Wij houden ons steeds de vraag voor wat hier en nu voor u en de uwen nodig is.
  5. Wij lichten u helder in over de financiële consequenties van uw beslissingen, verschaffen u een duidelijke en gedetailleerde offerte.
  6. Wij gaan respectvol om met uw overleden dierbare en zorgen ervoor dat hij/zij met alle omzichtigheid wordt vervoerd en verzorgd.
  7. Wij gaan respectvol om met u en de uwen. Wij zijn discreet en beschouwen alles wat met de uitvaart van uw dierbare te maken heeft als vertrouwelijk.
  8. Wij houden ons op de hoogte van nieuwe ontwikkelingen in ons vakgebied onder andere door deel te nemen aan cursussen en netwerkbijeenkomsten.
  9. Wij zijn mensen en wij werken samen met mensen. Onze collega’s en toeleveranciers zijn met zorg uitgekozen. Echter waar mensen werken worden soms fouten gemaakt. Wij willen leren van onze fouten en daarom stellen wij ons open voor uw feedback.

Reacties

Wij sturen u graag het Wensenboekje.

Met behulp van dit boekje kunt u nadenken over wat u wilt. Wat zijn uw wensen voor uw eigen uitvaart? Dat kan een rustig gevoel geven. Wij sturen het heel graag naar u toe per post.