Hallo Dood

Hallo Dood

Muziek en literatuur over sterfelijkheid op zaterdag 26 oktober.

Tijdens de Dutch Design Week 2019 in Eindhoven organiseert Stichting Watershed samen met Museum Tot Zover twee events over de dood.

Naast een pop-up tentoonstelling van Saskia Aukema -De kist al in huis- in het TAC, is er ook een bijzondere editie van The Last Supper de diner-performance van Emma Berentsen. Als klap op de vuurpijl is het 26 oktober tijd voor Hallo Dood een live event met optredens van o.a. Typhoon in het Parktheater van Eindhoven.

Hallo Dood is een live event van Watershed in samenwerking met Museum Tot Zover – een avond van muziek, en literatuur over, jawel, de dood. Tijdens deze avond kruipen we op de bank bij die goeie ouwe Magere Hein voor een mooi gesprek over de dood. Met een avond vol prikkelende muziek, literatuur, filosofie en visuele stroomstoten. Met Typhoon, Kader Abdolah, Lucky Fonz III, LouLou Elisabettie, Lisa Weeda en Juliet Gagnon dagen de talenten van Watershed de dood uit: welke rol speelt de dood in ons leven? En waarom zijn we er eigenlijk bang voor?

DELEN

Meer
blogs

Wij sturen u graag het Wensenboekje.

Met behulp van dit boekje kunt u nadenken over wat u wilt. Wat zijn uw wensen voor uw eigen uitvaart? Dat kan een rustig gevoel geven. Wij sturen het heel graag naar u toe per post.