Reviews

Wij zijn heel trots op ons werk

Hieronder enkele fragmenten uit brieven of mails van families waarvoor wij gewerkt hebben.
Dit zeggen zij over ons en onze manier van werken voor en met hen.
Als u ook iets over ons wilt vertellen dan horen wij dat graag.
Wij willen je bedanken voor de fijne samenwerking. Wij voelden ons op ons gemak, gehoord. Fijn hoe je ons hier doorheen hebt geholpen. Je gaf iedereen aandacht, het voelde heel persoonlijk.

Liefs van ons allemaal: familie Janssen
Lieve dames, wij zijn zeer tevreden over de wijze waarop de dag is verlopen. Jullie hebben ons een hoop werk uit handen genomen en dat was heel fijn voor ons. De beeld- en geluidskwaliteit van de livestream was fantastisch. De kijkers hadden het gevoel dat ze aanwezig waren bij het afscheid.

Astrid N.
Lieve Annemarie, bedankt voor alles!
Jouw begeleiding voelde voor mij enorm vertrouwd. Het overlijden van mijn vader was zo plotseling. Ik was op niks voorbereid. Jij hebt het mogelijk gemaakt dat ik stap voor stap mijn gedachten kon opmaken.
De dag van de uitvaart paste zo goed bij mijn vader (en ook bij mij!).
Ik realiseer mij nu pas hoe belangrijk 'goed afscheid nemen' is.

Rinske
Hartelijk dank voor jullie inzet en begeleiding. Het is een heerlijk veilig en vertrouwd gevoel geweest dat jullie mij bij de praktische uitvoering zo goed hebben bijgestaan. Maar ik ben jullie het dankbaarst voor jullie persoonlijke benadering.

Theo
Jullie wisten de juiste toon te treffen in de voorbereiding. Anne Margriet had mij behoorlijk door in de dagen voor de begrafenis en wist op de dag zelf goed in te schatten wat voor gezelschap ze voor zich had.

Margriet
Jullie hebben de afscheidsbijeenkomst op precies de waardige en rustige manier begeleid die mijn tante gewenst zou hebben. En de adviezen voor de bloemen waren een schot in de roos.

Anneloes
Dank voor je begeleiding. Zo liefdevol en ook in alle rust. Een beter afscheid van onze moeder hadden wij ons niet kunnen wensen.

Nicky en Paul
Ik wil Anne Margriet langs deze weg bedanken voor de persoonlijk wijze waarop zij de begrafenis van mijn vader begeleid heeft. We hadden behoefte aan een intiem, informeel afscheid in een sfeer welke bij het levensmotto van mijn vader paste. Anne Margriet heeft dit prima aangevoeld en al onze wensen vormgegeven, precies zoals we dat voor ogen hadden. Het resultaat was een eerlijk en oprecht afscheid, van ons en door ons. Nogmaals dank hiervoor.

Lia de Vries
Jij hebt er mede voor gezorgd dat de afscheidsbijeenkomst van Kees Jan een indrukwekkende gebeurtenis was die ik nooit zal vergeten. Jouw medelevende manier van begeleiden bij de voorbereiding, jouw gevoelige optreden tijdens het afscheid, de prachtige opstelling van de bloemen en foto's rondom de kist van Kees Jan. Het was allemaal goed. Dank dat je baken van steun en rust was.

Alex
Lieve dames Rooshert, het was bijna een feest om met jullie de uitvaart van onze lieve oma te mogen vormgeven. We missen haar enorm maar we zijn het er ook mee eens dat zij het leven heeft losgelaten en dat we dat gevierd hebben met elkaar.

Nellie Bruinsma
Na het overlijden van onze Jonne waren jullie dagenlang samen met ons. Jullie hebben ons zo lief begeleid in die hele week van al dat verdriet. Als we het even niet meer wisten dan waren jullie er met raad en daad. Dat we zoveel zelf hebben mogen en kunnen doen was heel belangrijk.

Jim en Leontine
Dank voor de vele momenten van stille aanwezigheid. Wij hadden zo weinig woorden voor ons verdriet. Jullie hebben niet geprobeerd daar doorheen te praten. Dat vonden wij fijn.

Amalia
Wat was het fijn om de afgelopen periode rondom het overlijden van Hetty samen met jou door te maken. Heel hartelijk dank voor je zorgzaamheid, je integere aanwezigheid en het soepel laten verlopen van alles wat moest gebeuren.

Joan
Wij zijn als gezin heel erg blij geweest (en nog) met jouw professionele en ook zo sympathieke en empathische manier van begeleiden. Ik hoop dat ik jou voorlopig niet hoef aan te bevelen bij vrienden hier in Amsterdam, maar doet het zich toch voor, dan zal ik dat van harte doen.

Sjoerd
We willen jullie graag zeggen dat we buitengewoon waarderen hoe jullie de uitvaart van onze Ingeborg hebben begeleid. Jullie waren aanwezig en toch ook weer niet. Dat gaf een heel veilig gevoel.

Chris en Nellie
Dank voor je steun en hulp rondom het overlijden van mijn vader. Je deed alles wat we hoopten – en meer – met een luchtige zorgvuldigheid die heel prettig was. Dank je wel.

Birgit
Jullie zijn topwijven. Wat een redders in nood, Zonder jullie hulp had ik het niet gebolwerkt. Echt, klinkt overdreven maar zo is het wel.

Carla
Wij hebben nu gezien en ervaren hoe belangrijk het is dat er iemand is zoals jij, die je deels aan je moeder toevertrouwen kan. Dat is voor een familie van onschatbare waarde.

Jan H.

Wij sturen u graag het Wensenboekje.

Met behulp van dit boekje kunt u nadenken over wat u wilt. Wat zijn uw wensen voor uw eigen uitvaart? Dat kan een rustig gevoel geven. Wij sturen het heel graag naar u toe per post.